ΤΗΛ. ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ : 210 701 0148

Κλειδιά
Απλά κλειδιά, κλειδιά ασφαλείας, κλειδιά αυτοκινήτων με immobilizer, κλειδιά χρηματοκιβωτίου καθώς και εξειδικευμένα κλειδιά μηχανημάτων.

Αρχική

Η εταιρεία Bourousis Lock ιδρύθηκε από τον κ. Μπουρούση Απόστολο. Η επιχείριση έχει έδρα στην οδό Ιφικράτους 16 στην Αθήνα και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν 24 ώρες το 24ωρο και να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην οικία, στον χώρο εργασίας και στο αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σας.
Η πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των κλειδιών και της τέχνης της κλειθροποιίας μας κάνει να αντιμετοπίζουμε τον κάθε πελάτη μας με τον απαραίτητο επαγγελματισμό και σοβαρότητα πάντα με γνώμονα να δώσουμε την λύση στο προβλημά του.
Η συνέπεια και η εχεμύθιά μας σε κάθε σας ανάγκη είναι δεδομένη και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στον χώρο σας δίνοντας λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημά εμφανιστεί.
Η Εταιρεία μας είναι πιστοποιημένο μέλος του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών (Σ.Α.Ε.Κ) και συμετέχει σε σεμινάρια ώστε οι υπηρεσίες της να αναβαθμίζονται συνεχώς και να ανταποκρίνονται στην διαρκώς εξελισσόμενη καθημερινότητα.

Gallery

top